Teplov B1350 mennyezeti csarnok és teraszfűtés 1350W

Mennyezeti kültéri teraszfűtés 1350W
Teplov B1350 mennyezeti csarnok és teraszfűtés 1350W
Raktáron
67 900 Ft
db
Kedvencekhez

Ismerje meg az 1350 W-os teraszfűtőinket, amelyek széleskörű felhasználási területtel rendelkeznek, többek között alkamzható üzletekben, munkahelyeken, irodai helyiségekben, üvegházakban és télikertekben egyaránt.

Kérdés a termékről
Részletek

1350 W-os  mennyezeti kültéri teraszfűtés

Az infravörös fűtésnek számos objektív előnye van a hasonló rendszerekkel szemben, ez teszi az magyar családok körében népszerűvé és keresetté.

Az infravörös melegítő elengedhetetlen télen, főleg ha gyenge vagy instabil fűtésű házban él.
Az infravörös fűtésnek a hatékonyan és zökkenőmentesen működve minimális áramot igényel, így pénzt takaríthat meg. Az infrapanel webáruházban infravörös mennyezeti melegítők a hagyományos radiátorok és konvektorok méltó alternatívája.
kültéri teraszfűtés fő beépítési helye a mennyezet, amely lehetővé teszi a helyiség melegítését anélkül, hogy a felhasználható területet elfoglalná.
A falra történő felszereléshez külön megvásárolható opcionálisan elforgatható tartók is rendelkezésre állnak, amelyek lehetővé teszik a fűtőelem 45 fokos szögben történő felszerelését a padló felületéhez képest.
mennyezeti kültéri teraszfűtő infrapanelt olyan helyiségek primer és szekunder fűtésére használják, amelyek mennyezetmagassága legalább 2,5 méter.
A kiegészítő automatizálás (hőmérséklet-szabályozók) lehetővé teszi egy teljesen autonóm fűtési rendszer létrehozását az alábbi helyiségekben:
Üzletek, kiskereskedelmi üzletek, munkahelyek, üvegházak, télikertek
egyéb helységek, amelyek mennyezetmagassága legalább 2,5 méter.
A kategória további termékeihez kattintson ide.

Adatok
Cikkszám
teplov_mennyezeti_inframelegito_B1350
Műszaki paraméterek:

 

A szoba ajánlott területe:

13 m²
Névleges teljesítmény (W) 1300

Méretek (mm):

1540x152x40

Súly (kg)

7