Kialakítások és típusok

UDEN-S infrapanelek

Az UDEN-S infrapanelek fém burkolattal és kerámia betéttel rendelkeznek, ugyanakkor termosztát nélküliek, ennek köszönhetően kedvező ár-érték arányú fűtési megoldást nyújtanak és lehetőség biztosítanak a komplex termosztátos rendszerek használatára is.

Fali infrapanelek

Fém burkolattal ellátott infrapanelek kerámia betéttel, amelyek kifejezetten termosztát nélkül érhetők el, így a fűtés költséghatékony és egyszerűen vezérelhető a dugvilla csatlakoztatásával vagy termosztátos rendszerrel.

dugvillas-kialakitas

Lábazati infrapanelek

Kisméretű infrapanelek dugvillás kábel nélkül, amelyeket sorba lehet kötni a lábazat egy szakaszán vagy körben. Ideális választás lehet templomi padsorok vagy kisállat házak fűtésére is.

Mennyezeti infrapanelek

Mennyezeti infrapanelek dugvillás kábel nélkül, amelyeket könnyedén beilleszthet Armstrong típusú álmennyezetbe. Ezek a panelek rendkívül hatékonyan fűtik a teret, és ideálisak irodák, üzletek vagy más belső terek fűtésére.

mennyezeti infrapanel

SunWay és Temploceramic infrapanelek

A SunWay és Temploceramic kínálatunk rendelkezik fém infrapanelekkel (kerámiabetétes), kerámia infrapanelekkel és sötétsugárzókkal egyaránt. Ezek az infrapanelek már beépített termosztáttal rendelkeznek, így nem a dugvilla ki/becsatlakoztatásával vagy külső termosztát rendszerrel, hanem a beépített termosztát segítségével szabályozhatók.

Fém infrapanelek

A SunWay infrapanelek fém burkolattal és kerámia betéttel rendelkeznek. Beépített termosztáttal ellátottak, így a fűtés egyszerűen szabályozható. Kiváló minőségűek és kedvező áron érhetők el.

Kerámia infrapanelek

Ezen kifinomult kerámia infrapanelek a beépített termosztátjuknak köszönhetően lehetővé teszik az egyszerű szabályozást és hatékony működést. Mindezek mellett a gyönyörű megjelenésük is vonzóvá teszi őket, így nemcsak hatékonyak, de esztétikailag is vonzók.

Konvekciós kerámia infrapanelek

A konvekciós kerámia infrapanelek hátsó részén egy beépített fémdoboz található, amelyet hátulról hőtükröző fólia bélel ki. Az alul és felül elhelyezett nagy lyukazású rácsok segítik a felületi hő hatékony átadását az átáramló levegőnek. Ennek köszönhetően a konvekciós rendszer még hatékonyabban működik, így biztosítva a hatékony fűtést.

Sötétsugárzók

Sötétsugárzók elérhetők mennyezeti és fali kivitelben, teljesítményük pedig 1000-2000W-ig terjed. Ezek a készülékek kiválóan alkalmasak a gyors és hatékony helyiségek fűtésére. Nem rendelkeznek beépített termosztáttal, így összetettebb szabályzás is lehetséges külső termosztáttal, kiválóan alkalmas terasz, műhely és hangárfűtésre.

Kamin infrapanelek

A Kamin infrapanelek a felső prémium kategóriába tartoznak és exkluzív megjelenéssel és széles színválasztékkal büszkélkednek. Ezek a kifinomult kerámia infrapanelek beépített termosztátjuknak köszönhetően lehetővé teszik az egyszerű szabályozást és hatékony működést. Mindezek mellett gyönyörű megjelenésük is vonzóvá teszi őket, így nemcsak hatékonyak, hanem esztétikailag is lenyűgözőek.

Vékonykerámia infrapanelek

Ultra vékony és tartós kialakítású infrapanelek, beépített termosztáttal és kedvező árral.
Egyszerű szabályozású, hatékony fűtőtest prémium megjelenéssel.

Törölközőszárítós infrapanelek

A törölközőszárítós infrapanelek ugyanazt az exkluzív megjelenést kínálják, mint a fent említett prémium kategóriás modellek. Ezek a panelek rendelkeznek egy törölköző szárító gyűrűvel, és bár termosztát nélküliek, továbbra is hatékonyak és rendkívüli a megjelnésük.

Konvekciós infrapanelek

A konvekciós kerámia infrapanelek hátsó részén egy beépített fémdoboz található, amelyet hőtükröző fólia bélel ki. Az alul és felül elhelyezett nagylyukazású rácsok segítik a felületi hő hatékony átadását az átáramló levegőnek, amely 90-95 Celsius fokos felületi hőt használ fel a konvekciós áramlásra. Ezek a prémium termékek tartós kialakítással rendelkeznek, biztosítva a hosszú élettartamot és a hatékony fűtést.

Teplov sötétsugárzók

A Teplov sötétsugárzók kiválóan alkalmasak hangár és teraszfűtésre. Ezek a készülékek különböző teljesítményű változatokban érhetők el, beleértve a 2000, 2600, 3000 és 4000W-os kiviteleket. Különösen ideálisak olyan helyekre, ahol magas a belmagasság. Nem rendelkeznek dugviállval és beépített termosztáttal, így bonyolultabb fűtési rendszerek létrehozásához is kiválóan alkalmas.