Termosztát nélküli infrapanelek

Klasszikus fehér panelek, amelyek a legnépszerűbbek. Az uden-s panel technológia környezetbarát porszórás festés technológiát alkalmaz, amely tartós és ellenáll a magas hőmérsékletnek.

Tovább

Az UDEN - S fali infrapanelek ideális választást jelentenek számos helyiség fő vagy kiegészítő fűtéséhez. Ezek a modern fűtőpanelek nemcsak hatékonyak, hanem kényelmet és stílust is hozzáadnak otthonához vagy irodájához.

Az UDEN - S fali infrapanelek néhány fontos tulajdonsága:

  • Alacsony fogyasztás: Az UDEN - S panel sorozat legnagyobb teljesítményű 1000 W-os modellje akár tíz 100 wattos izzónak megfelelő energiát fogyaszt óránként. Ez lehetővé teszi a költséghatékony és energiatakarékos fűtést.
  • Kiegészítő és fő fűtés: Az UDEN - S fali infrapanelek alkalmasak mind kiegészítő, mind fő fűtésre. Kiegészítő fűtéshez az "univerzális" kiszerelést választhatja, amely tartalmazza a kábelt és csatlakozót. A fő fűtéshez pedig az "standard" (telepítés szükséges) infrapanelek ideálisak.
  • Széles választék: Az UDEN - S sorozatban elérhető 7 különböző méretű és teljesítményű modell, így könnyen megtalálhatja a megfelelő panelt bármilyen helyiséghez. Legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy irodáról, az UDEN - S fali infrapanelek rugalmasan alkalmazkodnak az igényekhez.
  • Biztonság és védelem: Nincs égési és sérülési veszély. A fali fűtőtest felületi hőmérséklete 80±5 °C, ami különösen fontos a gyermekek biztonsága szempontjából.
  • Gyors telepítés: Az UDEN - S fali infrapanelek könnyen telepíthetők. Mindössze négy lyukat kell készíteni a falon, behelyezni a tipliket, majd ráakasztani a panelt. Gyors és egyszerű művelet, amely nem igényel bonyolult fűtési rendszer kiépítését.

Az UDEN - S fali infrapanelek tökéletes választást jelentenek, ha hatékony, energiatakarékos és stílusos fűtést szeretne otthonában vagy irodájában. Bízza rájuk a hőmérséklet szabályozását, és élvezze a kényelmet és biztonságot, amelyet ezek a modern fűtőpanelek nyújtanak.

Tovább