Az infrafűtés alkalmazási területei

Az infrafűtés alkalmazási területei 

Az infrafűtés (vagy más néven infrapanel fűtést) egyaránt használható otthona fő fűtési megoldásaként, vagy a jelenlegi fűtési mód kiegészítéseként is. Az infrapenellel fűthető területek lehetőségei szinte végtelenek.Ez az energiatakarékos fűtési rendszer bárhová beépíthető, mindenütt üzemeltethető. Helyigénye a vékony paneleknek köszönhetően minimális.

Lakások/Apartmanok

Alkalmas lakások/apartmanok /családi házak helyiségeinek, továbbá hétvégi nyaralók, tetőtéri szobák, fürdőszobák, mellékhelyiségek fűtésére.Kiváló és energiatakarékos fűtési megoldás a tavaszi és őszi időszakban egyaránt. A fűtőelemeknek szinte semmilyen helyigénye nincs.

Ipari, kereskedelmi és logisztikai csarnokok, gyártósorok szerelőcsarnokok

Alapterülettől és magasságtól függetlenül alkalmazható ipari létesítmények, csarnokok és műhelyek fűtésére.Bemutató- kiállítótermek, butikok, boltok, piacok, cukrászdák fűtését is megoldhatja az infra fűtési rendszerrel. 

Közintézmények

Ez az energiatakarékos fűtési mód kiválóan alkalmas kulturális közintézmények, előadó termek fűtésére, ahol nem rendszeresen használják a fűtendő helyiséget. Iskolák, aulák, nagy belmagasságú terek, kórházak kiegészítő fűtése. Templomok, templomi padsorok, szószékek,sekrestyékhelyi fűtésére, kis helyigénye miatt rendkívül alkalmas.

Sportlétesítmények

Kifejezetten jól alkalmazható sportcsarnokok öltözők, sport és fitnesztermek fűtésére. Infra hatása miatt az izmokat és ízületeket melegen tartja, így élettani hatása is előnyös. 

Állattartással kapcsolatos helyiségek

Haszonállatok és kis kedvencek óljaiban és ketreceiben is alkalmazható. 

Kültéri alkalmazás

Infra fűtéssel megoldható teraszok, télikertek, verandák fűtése. Éttermek, sörözők, medencék, jakuzzik mellé is kiválóan alkalmas fűtési rendszer.