Az infra fűtés előnyei

  • Gazdaságosság

 

  1. A rendszer működése (ha ez a fő rendszer) napi 5-8 óra.

Miért? Az infrapanel a hőmérsékletváltozáshoz alkalmazkodva szabályozza a kívánt szobahőmérsékletet (melegebb napon, a rendszer rövidebb ideig működik, mint hideg napon), így a tényleges fogyasztási idő 5 legfeljebb 8 óra.

 

  1. Programozható fűtési rendszer egyedi igényeknek megfelelően.

A termosztát programozása lehetővé teszi, hogy a fűtési rendszert csak a megfelelő pillanatban aktiválja, ez további energia megtakarítást eredményez.

Elkerülhetjük a rendszer felesleges bekapcsolását, amikor nem vagyunk otthon, például munka közben, mi is programozhatjuk a rendszert, bekapcsolhatjuk, mielőtt a nyaralásról hazatérnénk.

 

  1. Rendkívül alacsony energiafogyasztás nagy fűtési teljesítmény mellett.

Az infravörös panelek sokkal kevesebb energiát vesznek fel, mint bármely más elektromos fűtőberendezés.

Az energiafogyasztás modelltől függően: 90-682 W.

  1. Az infravörös panelek ára.

Figyelembe véve a kivitelezés minőségét és hatékonyságát, a tűzbiztonságot és a fűtőelemek élettartamát, a termékek széles választékát, az UDEN-S a piacon egyedülálló.Az infravörös elektromos fűtés költsége függ a teljesítményétől és a fűtőtest típusától. A helyiség fűtésére szolgáló panelek száma a helyiség térfogatától függ. 

 

  1. Alacsony telepítési / szerelési költségek

 

Az UDEN-S rendszer az ideális megoldás a kényelmes és fűtésre.Emellett az UDEN-S infravörös elektromos panelek nem igényelnek  műszaki karbantartást!

 

A megtakarítási eredmények összegzése:

- Alacsony energiafogyasztás

- a rendszer egyszerű programozása

- a fűtőberendezések (infravörös panelek) és a termosztátok beszerzésének alacsony költsége

- alacsony telepítési és szerelési költségek

- nincs karbantartás és műszaki felülvizsgálat

 

  • Egészség

 

Az infrasugár a bőr mélyebb rétegeibe hatolva fejti ki melegítő hatását, mely immunerősítő, izomlazító és vérnyomás serkentő is egyben, többek között asztmatikus megbetegedések, és más tünet együttesek esetében is pozitív hatást fejt ki. További előnyei, hogy nem kavarja fel a port, nincs füst, nem szárítja ki a levegőt.Az infravörös sugárzás teljesen természetes és biztonságos az ember számára.

Természetesen a Nap a legjobb és legismertebb infravörös hőforrás.

Elmondhatja, hogy amikor megvásárolja a fűtőpaneljeinket,

otthonábansaját kis „Nap”tulajdonosává válik. Azinfrapanelek által kibocsátott hullámok közvetlenül, levegő nélkül melegítik a testet,ezáltal megnyugtató hő és kényelem érzet keletkezik.

Az egyenletesen meleg falak szárazak maradnak, ami kiküszöböli a hagyományos nedvességi problémát, és így megakadályozza a penész és gomba fejlődését. A levegő nem szárad ki a panelek működése során ezáltal télen a megfázás során tapasztalt száraz nyálkahártya kiküszöbölhető így gyorsabb a gyógyulási folyamat is.

 Összegzésképpen az infravörös helyiségekben egészséges, kedvező és barátságos mikroklíma jön létre.