Teploceramic TCM-RA 500

Teploceramic TCM-RA 500
Teploceramic TCM-RA 500
Teploceramic TCM-RA 500
Teploceramic TCM-RA 500
Teploceramic TCM-RA 500
Teploceramic TCM-RA 500
Teploceramic TCM-RA 500
Raktáron
59 900 Ft
db
Kedvencekhez

Valódi infrapanel, nem fűtőfóliás infrasugárzó! Ingyenes kiszállítással!

Kérdés a termékről
Részletek

Hatékonyság és energiatakarékosság

A Teploceramic TCM-RA 500 kerámia infrapanel hatékonyan és energiatakarékosan működik. A termék által kibocsátott infrasugarak, közvetlenül a tárgyakat és a testeket melegíti fel, nem pedig a levegőt. A nagyméretű kerámiabetét felületi hőmérséklete elérheti akár a 90-95 C°-os hőmérsékletet is, aminek a felmelegedési ideje kb. 15 perc, a lehűlési idő pedig elérheti akár a másfél órát is. Termosztátos infrapanelek esetén ez kombináció eredményezi a hatékonyabb fűtést és az energiamegtakarítást.

Gyors és egyenletes hőeloszlás

A Teploceramic TCM-RA 500 kerámia infrapanel gyorsan felmelegszik és azonnal hőt és infrasugarakat sugároz, továbbá nem a levegőt, hanem a tárgyakat melegíti, ezért lehetővé teszi a gyors fűtést és az egyenletes hőeloszlást a helyiségben.

Egyszerű hőmérsékletszabályozás

A beépített termosztátnak köszönhetően, a hőmérséklet könnyedén szabályozható és egyszerűen beállítható a kívánt komfortszint. A beépített termosztát használata egyszerű és nem okoz gondot az időseknek sem.

Kompakt és stílusos kialakítás

A Teploceramic TCM-RA 500 kerámia infrapanel vékony és lapos designos kialakítással rendelkezik, amely könnyen felszerelhető a falra. Az infrapanel prémium kialakítása lehetővé teszi a helytakarékos telepítést, és elegáns megjelenést biztosít a helyiségben.

Tartósság és karbantartásmentesség

A Teploceramic TCM-RA 500 kerámia infrapanelre 5 év garanciális idő vonatkozik és a kialakításának köszönhetően hosszú, akár 30 év élettartamra lehet számítani. Karbantartásmentes kialakításuknak köszönhetően nincs szükség gyakori karbantartásra vagy tisztításra.

Kényelem és egészséges fűtés

Az infrapanelek által kibocsátott melegítő sugárzás megnyugtató és kényelmes hőt biztosít a testnek, anélkül hogy kiszárítaná a levegőt vagy poros környezetet teremtene. Ez egy egészségesebb fűtési megoldást jelent az emberek számára, különösen azoknak, akik érzékenyek az allergénekre vagy a porra.

Csendes működés

A TCM-RA 500 infrapanel észrevehetetlenül csendben működik, nem okoz zajt a felmelegés vagy a lehűlés során és nem rendelkezik mozgó elemekkel sem.
Nyugodt pihenéshez vagy munkakörnyezetben való használatra tökéletes választás.

 

Teploceramic TCM-RA 500 infrapanel jellemzői

Teljesítmény500W
Fűtési terület10 m2
TermosztátVan
Konvekció15%
Méretek 60 x 60 x 1,5 cm
IP védelemIP 54
Súly12 kg
AnyagKerámia
Üzemhőmérséklet95 C°
Aktuális frekvencia50 Hz
Garancia5 év

 

 

A videóban látható tartókonzol megvásárlásához kattintson ide!

Adatok
Cikkszám
TCM-RA500