Teplov B600 mennyezeti csarnok és teraszfűtés 600W

Mennyezeti kültéri teraszfűtés 600W
Teplov B600 mennyezeti csarnok és teraszfűtés 600W
Nincs raktáron
47 900 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez

Ismerje meg az 600 W-os teraszfűtőinket, amelyek széleskörű felhasználási területtel rendelkeznek, többek között alkamzható kis folyosókban, üzletekben és irodákban egyaránt.

Kérdés a termékről
Részletek

600 W-os  mennyezeti kültéri teraszfűtés

Az infravörös fűtésnek számos objektív előnye van a hasonló rendszerekkel szemben, ez teszi az magyar családok körében népszerűvé és keresetté.

Az infravörös melegítő elengedhetetlen télen, főleg ha gyenge vagy instabil fűtésű házban él.
Az infravörös fűtésnek a hatékonyan és zökkenőmentesen működve minimális áramot igényel, így pénzt takaríthat meg.
Az infrapanel webáruházban az infravörös mennyezeti melegítők a hagyományos radiátorok és konvektorok méltó alternatívája.
A kültéri teraszfűtés fő beépítési helye a mennyezet, amely lehetővé teszi a helyiség melegítését anélkül, hogy a felhasználható területet elfoglalná.
A falra történő felszereléshez külön megvásárolható opcionálisan elforgatható tartók is rendelkezésre állnak, amelyek lehetővé teszik a fűtőelem 45 fokos szögben történő felszerelését a padló felületéhez képest.
A mennyezeti kültéri teraszfűtő infrapanelt olyan helyiségek primer és szekunder fűtésére használják, amelyek mennyezetmagassága legalább 2,2 méter.
A kiegészítő automatizálás (hőmérséklet-szabályozók, termosztátok) lehetővé teszik egy teljesen autonóm fűtési rendszer létrehozását az alábbi helyiségekben:
Szobák apartmanokban és házakban alacsony mennyezettel, fürdőszobák és kis folyosók, üzletek, irodák munkahelyek és egyéb helységek, amelyek mennyezetmagassága legalább 2,2 méter.
A kategória további termékeihez kattintson ide.

Adatok
Cikkszám
teplov_mennyezeti_inframelegito_B600
Műszaki paraméterek:

 

A szoba ajánlott területe:

6 m²
Névleges teljesítmény (W) 600

Méretek (mm):

1000x160x40

Súly (kg)

4,5