Teplov B600 mennyezeti csarnok és teraszfűtés 600W

Mennyezeti kültéri teraszfűtés 600W
Teplov B600 mennyezeti csarnok és teraszfűtés 600W
Nincs raktáron
51 900 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez

  Ingyenes kiszállítás!

Ismerje meg az 600 W-os teraszfűtőinket, amelyek széleskörű felhasználási területtel rendelkeznek, többek között alkamzható kis folyosókban, üzletekben és irodákban egyaránt.

Kérdés a termékről
Részletek

600 W-os  mennyezeti kültéri teraszfűtés

Az infravörös fűtésnek számos objektív előnye van a hasonló rendszerekkel szemben, ez teszi az magyar családok körében népszerűvé és keresetté.

Az infravörös melegítő elengedhetetlen télen, főleg ha gyenge vagy instabil fűtésű házban él.
Az infravörös fűtésnek a hatékonyan és zökkenőmentesen működve minimális áramot igényel, így pénzt takaríthat meg.
Az infrapanel webáruházban az infravörös mennyezeti melegítők a hagyományos radiátorok és konvektorok méltó alternatívája.
A kültéri teraszfűtés fő beépítési helye a mennyezet, amely lehetővé teszi a helyiség melegítését anélkül, hogy a felhasználható területet elfoglalná.
A falra történő felszereléshez külön megvásárolható opcionálisan elforgatható tartók is rendelkezésre állnak, amelyek lehetővé teszik a fűtőelem 45 fokos szögben történő felszerelését a padló felületéhez képest.
A mennyezeti kültéri teraszfűtő infrapanelt olyan helyiségek primer és szekunder fűtésére használják, amelyek mennyezetmagassága legalább 2,2 méter.
A kiegészítő automatizálás (hőmérséklet-szabályozók, termosztátok) lehetővé teszik egy teljesen autonóm fűtési rendszer létrehozását az alábbi helyiségekben:
Szobák apartmanokban és házakban alacsony mennyezettel, fürdőszobák és kis folyosók, üzletek, irodák munkahelyek és egyéb helységek, amelyek mennyezetmagassága legalább 2,2 méter.
A kategória további termékeihez kattintson ide.

Adatok
Szállítási Költség
ingyenes
DeliveryCost
ingyenes
Cikkszám
teplov_mennyezeti_inframelegito_B600
Műszaki paraméterek:

 

A szoba ajánlott területe:

6 m²
Névleges teljesítmény (W) 600

Méretek (mm):

1000x160x40

Súly (kg)

4,5